Indhold

Få dine pakker leveret sikkert samme dag – selv i snevejr

Den seneste uges tid har budt på et spændende vejr – i særdeleshed i det nordjyske. Enorme mængder sne fylder veje og indkørsler, og da snestormen meldte sig i Aalborg onsdags, blev både biler, busser og ambulancer maksimalt udfordret i trafikken.

 

Vintervejret sætter begrænsninger og giver udfordringer og forsinkelser over hele linjen. Derfor kan man som virksomhed også risikere at stå i en situation, hvor man ikke ved, hvordan man skal få pakker, dokumenter eller reservedele frem til sine kunder på almindelig vis.

 

Heldigvis er der hjælp at hente hos det professionelle kurérfirma, Mini Express.

Hurtigt og sikker kurérkøresel i Aalborg og omegn

Som altid har du mulighed for at hyre en kurér i Aalborg til levering samme dag. Alt, du skal gøre, er at kontakte Mini Express, angive en pick up adresse i kommunen, og så står deres kurér ellers klar i døren inden for den næste time til at samle din forsendelse op.

 

Herefter sørger kuréren for at køre ud til modtageradressen og leverer dine pakker eller dokumenter i hånden til den rette person. Dette gør sig gældende, uanset om leverancen skal foretages internt i kommunen, eller om pakken skal fra Aalborg til Frederikshavn, Århus, eller et andet sted i landet.

Landsdækkende service døgnet rundt

Det er ikke kun i Aalborg og omegn, at Mini Express opererer. Deres services gælder for hele landet, og med forskellige stationer rundt om i landets største byer er der altid en kurér til rådighed inden for rækkevidde.

 

Det gælder også, hvis forsendelsen skal fra eksempelvis Aalborg til København, fra Vejle til Odense, eller mellem de mange små byer rundt om i landets regioner og kommuner.

 

Som udgangspunkt har man altid mulighed for at anmode om ekspreslevering, ligesom det også er muligt at booke en kurér til next day delivery eller hyre selskabet til større, planlagte forsendelser og leverancer i Danmark og Europa.

Hvilke forsendelser administrerer et kurérfirma?

Som udgangspunkt er der ikke hverken en afstand eller en forsendelse, der er for stor. Mini Express har forskellige køretøjer til rådighed, så de kan samle alt lige fra værdipapirer og dokumenter til større læs med paller og lignende op.

 

Det vigtigste er, at du sørger for at fortælle, hvilke behov du har, så finder selskabet en løsning, der matcher dine ønsker.

 

Er der tale om hasteleveringer af eksempelvis afskedigelsespapirer til en medarbejder, vigtige dokumenter til kunder, retten, institutioner eller lignende, så kan man med en kurérer være sikker på, at dette bliver håndteret med diskretion. Kundernes tillid er alfa og omega, og derfor har man også mulighed for at aftale, hvordan man ønsker forsendelsen tacklet.