Indhold

Zency finder kunderne gennem marketing

Hvis der er noget, alle firmaejere har som opgave, så er det at gøre opmærksom på sig selv. Men hvordan er det lige, at man bedst gør det? Det er naturligvis det, som man bruger sin markedsføringsafdeling til at gøre. Det er klart, at man i dag fokuserer meget på den digitale markedsføring, da det er her, at de fleste kunder i dag vil finde én.

 

Zency kan benytte sig af lokal SEO

Når det kommer til digital markedsføring, så er der mange forskellige parametre, som man kan vælge at pille på. Men der er mange, særligt lokale forretninger, der har glæde af SEO. Hvis man har en lokal, fysisk butik, så har man brug for at lave lokal SEO. Det betyder, at man gerne vil komme frem på Google, hvis folk skriver Zency Helsingør i søgefeltet. Så vil man gerne have dem hen på www.zency.dk som deres første valg.

 

Man kan også bruge annoncer på Facebook

Hvis man er en virksomhed, så kan man også vælge at fange nogle af sine kunder gennem Facebook. Dette er smart, fordi det er et sted, hvor der virkelig er mange brugere. Derfor er der også nemt at ramme mange. Derudover er det nemt at lave specifikke målgrupper, som man kan henvende sine annoncer til. Det kan f.eks. være baseret på køn, alder – og naturligvis geografi, hvilket igen er særligt relevant for en forretning som Zency, der har en lokal og fysisk butik.

 

Man kan bruge annoncer på Google

Når man arbejder med SEO, så er opgaven, at man skal få ens hjemmeside til at have en høj rangering på visse søgnigner. Men dette kræver meget arbejde, og man skal være klar på, at det kan tage noget tid, før man begynder at se resultaterne for ens arbejde. Derfor kan man i stedet for vælge at lave Google annoncer, hvor man køber sig til at ligge øverst i søgningsresultaterne på visse ord eller søgerfraser.

 

Der er også fysisk markedsføring

Men ej at forglemme den fysiske markedsføring, som man kan investere i. Her kan man f.eks. vælge at få lavet klistermærker, eller man kan få lavet facadeskilte på ens bil eller på vinduet ved ens butik, så man skaber blikfang, og får forbipasserende til at kigge. Det er generelt bare vigtigt, at man sørger for at gøre opmærksom på sig selv, og det kan både gælde på nettet og i den virkelige, fysiske verden. Det kan være, at din markedsføring skal inspireres af Zencys?