Indhold

Sådan kan du tjene penge på dine gamle smykker

Har du en masse gamle smykker derhjemme, som du aldrig bruger længere? Samler de støv derhjemme og fylder i smykkeskrinet? Så kan det måske være at du skal til at skille dig af med dem. Du kan nemlig nemt tjene masser af penge på dine gamle smykker, som du ikke længere bruger. Du kan for eksempel sælge smykkerne til omsmeltning, så de kan få nyt liv og glæde en ny ejermand.

Sælg guld- og sølvsmykker til høje priser

Hos Nordiskguld.dk kan du sælge dine gamle guld- og sølvsmykker til nogle af landets højeste priser. Så kan du få meget for dine gamle smykker. Du kan besøge Nordisk Guld både i København og i Århus. Butikkerne lige centralt i begge storbyer. Bor du hverken tæt på København eller Århus, har du også mulighed for at sende dine smykker afsted med posten. Du skal ikke bekymre dig om vægten på pakken, for det betaler Nordisk Guld for dig, via en gratis pakkelabel.

Guld og sølv er råvarer, som kan variere i prisen

Ligesom så mange andre råvarer, så varierer guld og sølv i prisen fra dag til dag. Det er derfor ikke helt ligegyldigt, hvornår du vælger at sælge dine gamle smykker, hvis du gerne vil have så mange penge ud af det som muligt. På Nordisk Guld’s hjemmeside har du også mulighed for at følge de varierende råvarepriser på både guld, sølv, platin og palladium. Derudover kan du gå ind og følge en live graf, som følger udviklingen af råvarepriserne løbende. Sådan kan du gå ind og finde det bedst muligt tidspunkt, hvor du bør sælge dine smykker til den bedst mulige pris.

Affektionsværdi – du skal huske at lytte til dig selv

Der findes nogle smykker, som du aldrig bruger, der stadig kan have en helt uvurderlig værdi for dig personligt. Affektionsværdi kan ikke måles vejes og derfor er det vigtigt at du gør op med dig selv, hvor meget eller hvor lidt smykket betyder for dig, inden du skiller dig af med det. Så ender du nemlig ikke med at fortryde. Du skal dog stadig huske at medbringe din kritiske sans, når du rydder op i smykkeskrinet.

Hos Nordisk Guld har du ikke bare mulighed for at sælge dine gamle smykker. Du har også mulighed for at købe andres smykker. Dette kan du på webshoppen og i de fysiske butikker.