Indhold

Tilbyd invisalign

Mange kæmper med usikkerhed omkring deres tænder. De smiler altid med lukket mund eller forsøger diskret at grine, så tænderne ses mindst muligt. De skæve tænder kan rettes op. Men det kræver en længere tid med bøjle, og det er ikke alle, der synes, at det er det sjoveste, når man nu er blevet voksen. De fleste tænker på de klassiske togskinner, når man taler om bøjler. Hertil får mange associationer til børn med togskinner, og det afholder mange fra at søge til tandlæger for at få rettet op på tænderne. Samtidig er tandlægebesøg for mange en dyr omgang. Derfor er de fleste bevidst om den udgift, det ville være at få ordnet sine tænder gennem et bøjleforløb.

Derfor er der nu lavet en behandling, som gør det mindst muligt synligt i den tid, man får sat tænderne på plads.

Invisalign

Invisalign er en nyere metode til at rette skæve tænder, men som gør det så diskret som mulig. Invisalign består af en gennemsigtig skinne, som sættes på tænderne, der tvinges til at flytte sig og tilpasse skinnens form. Med en behandling som Invisalign opnår man samme resultat, som med de klassiske togskinner, men uden at føle sig taget tilbage til folkeskoletiden. Man må dog forvente at hele processen kan tage den samme tid som med almindelig bøjle. Afhængig af omfanget af behandlingen og den optimale behandlingstid i forhold til dette, kan forløbet tage mellem ni og atten måneder. Er der kun tale om meget små justeringer, kan det dog tage ned til seks måneder.

Invisalign koster mellem 15.000-40.000 kr. men kan variere fra klinik til klinik. Det er desuden muligt for borgere at søge tilskud til behandlingen.

Gør din klinik attraktiv med Invisalign

Det er langt fra alle tandlægeklinikker i landet, der tilbyder Invisalign. Derfor kan det gøre din klinik mere attraktiv, hvis du kan markedsføre dig som en af dem, der er foran og har behandlingsformen. På denne måde vil du kunne appellere til en helt ny målgruppe, som ønsker at få rettet tænder, uden at processen er alt for synlig. Personer, der har benyttet Invisalign, skal efterfølgende behandles, som hvis de havde haft almindelig bøjle. Da der er rykket med tændernes naturlige stilling med Invisalign, skal der, når behandlingen er færdig, sættes metaltråd på bagsiden af tænderne. Det er altså alene behandlingen under Invisalign, som skal tillæres, så det kan tilbydes kunder.

Markedet er parat

I denne tid, hvor mange ønsker at justere småting ved sig selv, er det oplagt at tilføje Invisalign til listen over, hvad man kan tilbyde som tandlægeklinik. Flere ønsker diskret behandling, men med samme resultater, som med andre behandlinger. Invisalign er skabt til netop denne tilgang og efterspørgsel. Du bør derfor overveje, om det ikke vil være en god investering at tilbyde Invisalign.