Indhold

Prøv Escaperooms som teambuilding øvelse

Er du til mysterier og gåder? Elsker du at blive udfordret og få sat konkurrencegenet på prøve? Så er escaperooms noget for dig! Escaperooms i københavn har haft stigende popularitet de seneste år, og er fortsat en velkendt sjov aktivitet blandt både børn og voksne. Lige meget om du er til gys og gru, eventyr, sci-fi eller suspense, så findes der et escaperoom til dig. Det er den perfekte samarbejdsøvelse, og derfor er det også blevet ekstra populært at bruge escaperooms som en teambuilding øvelse i firmaet til at forstærke teamspirit på arbejdspladsen!

Hvad er et Escaperoom?

Et escaperoom fås som førnævnt på mange forskellige platforme, både online eller som et event. Formålet med spillet er, at deltageren skal undersøge deres omgivelser i et rum og løse gåder og mysterier inden for en bestemt tidsramme.

Konceptet esacperooms er blevet enormt populært i København og også i resten af Danmark. Rummene har ofte et tema, som imiterer et handlingsforløb fra for eksempel kendte film som Harry Potter, Saw eller The Ring. Det kan også dreje sig om at opløse et mord på et gerningssted eller om at uskadeliggøre en bombe før den springe. Du kan med sikkerhed finde et Escaperoom i København, som falder lige i din smag!

Escaperoom som firma øvelse

Essensen af et escaperooms opgaver er altid at arbejde sammen. Derfor er det naturligvis en perfekt mulighed at benytte escaperooms som en teambuilding øvelse på din arbejdsplads. Tag et afbræk fra den travle arbejdsdag og kom tættere på hinanden med en sjov og anderledes samarbejdsøvelse.

Et Esacperoom er en gylden mulighed for at prøve hinanden af, og få sat kommunikationsevnerne på prøve uden det bliver alt for seriøst. Dog kan det være udfordrende at finde Esacperooms i københavn, som tilbyder events for større grupper. Hos AWA Teambuilding findes der et genialt mobit escaperoom lavet til netop dette formål! Det mobile spil tilbyder escaperoom for 10-250 personer, som kan spilles, hvor som helst.

Spillet foregår på mobilen og består af 12 bokse, som hver indeholder opgaver, som i skal løse sammen i mindre grupper inden for den angivne tid. Løs gåder og knæk koder i samarbejde med hinanden og lær mere om din kollegaers, måske hidtil skjulte, kompetencer.
Undersøg mulighederne samt priser på hjemmesiden, og få inspiration til unik teambuilding. Med et mobilt escaperoom er du garanteret en underholdende, udfordrende og unik teambuilding oplevelse på din arbejdsplads!