Indhold

Øg sikkerheden på jobbet med skudsikkerveste

I dag findes der flere jobstillinger, hvor den primære funktion er at beskytte enten andre folk, bygninger eller genstande. Det kan eksempelvis være, at du er dørmand, security eller noget helt tredje.

Hvis du er i risiko for at blive overfaldet på dit job, kan det være en god idé med skudsikkerveste. De kan gardere dig mod både skud og stik. Det giver dig en langt større sikkerhed, når du er på job. Se udvalget af skudsikreveste her.

Vælg blandt dame- og herremodeller

Det er heldigvis længe siden, at du skulle være mand for at varetage en stilling, hvor du risikerer at blive overfaldet. Derfor har flere producenter af skudsikkerveste også udviklet modeller til både herrer og damer.

Modellerne yder den samme slags beskyttelse, men ved damemodellerne er der plads til barmen. Det er nemlig vigtigt, at din komfort stadig er i top. Hvis uheldet er ude, og du bliver overfaldet på jobbet, har du brug for optimal bevægelighed. Kun på den måde kan du forsvare dig selv bedst muligt.

Derudover findes der også flere forskellige modeller. Blandt andet kan du vælge en vest med pæne knapper på forsiden. Denne slags skudsikkerveste bliver ofte anvendt på eksklusive natklubber og til lignende arrangementer.

Bevægeligheden er alfa omega ved skudsikkerveste

En stik- og skudsikker vest skal naturligvis kunne beskytte dig i værste tilfælde. Men forhåbentlig bliver vesten aldrig nødvendig for dig. Derfor er det også vigtigt, at du kan bevæge dig fuldstændigt frit med vesten på. Du skal nemlig have de bedste forudsætninger for at kunne forsvare dig, hvis nogen angriber dig på jobbet.

Derfor bør du altid prøve skudsikkerveste på, så du sikrer dig, at modellen passer dig perfekt. Du kan se udvalget i stiksikkerveste her.

Vælg en vest med flere justeringsmuligheder

Det er også vigtigt, at det er behageligt for dig at bære vesten. Derfor bør du også vælge en vest med flere justeringsmuligheder. På den måde kan du bedst tilpasse vesten til netop dine mål. Ofte varer et securityjob i flere timer. Derfor skal vesten også være behagelig at have på i alle timerne.

Ved securityjobs skal du ofte også kunne bevare overblikket. Det har du langt bedre forudsætninger for at kunne, hvis du er iført komfortabelt tøj og vest. Hvis din vest irriterer dig under vagten, risikerer du, at du bliver distraheret af ubehaget. Det kan også gøre det sværere for dig at holde hovedet koldt, hvis du allerede er irriteret over din vest. Derfor skal skudsikkerveste passe perfekt.