Indhold

Ny psykologvirksomhed på Østerbro

Når man først opdager, at man ikke har det godt og har brug for at tale med en psykolog, kan det virke uoverskueligt at finde og beslutte sig for den helt rigtige. Det kan være særligt uoverskueligt, hvis ens besvær knytter sig til ens karriere og ens arbejde, der tager det meste af ens tid.

For hvor skal man søge henne, og hvad skal man kigge efter? Derudover har mange psykologer kun tider inden for normal arbejdstid, hvilket betyder, at du selv skal tage fri for at få de nødvendige samtaler. Tilmed har mange psykologer rigtig lang ventetid for tiden.

Psykolog med tid efter arbejdstid

På Østerbro i København åbnede en psykolog dørene for en løsning på dette problem sidste år. Og trænger man til at få talt om sine problemer med en psykolog, uden at det går ud over værdifuld tid på arbejdet, kan det være en god idé at trykke ind på linket ovenfor.

Her finder du nemlig Psykolog Stephan Sieland, som primært tilbyder terapi uden for normal arbejdstid. Det er ovenikøbet muligt at få en tid med kun meget kort ventetid. Man vil typisk få tilbudt en tid allerede inden for den første uge, efter man har sat sig i kontakt med psykologen. Dette sker uden ekstra betaling for at komme til tiderne, der ligger om eftermiddagen og aftenen og i weekenden.

Disse muligheder ses ikke blandt mange andre psykologer i København.

Få hurtig og effektiv psykologhjælp

Det er ikke unormalt, at mange med fart under karrieren på et eller andet tidspunkt kommer til at føle sig stresset eller decideret udbrændt. Men man kan også blive ramt af følelser af nedtrykthed, ensomhed eller en mere generel mangel på meningsfuldhed og lyst. Problemerne kan komme til udtryk på mange måder, også selvom man egentlig har haft en oplevelse af, at man kan klare det meste. Ikke desto mindre kan det virke påtrængt at få hurtig og effektiv hjælp.

Det er netop det, du kan få, ved at kontakte Psykolog Stephan Sieland. Han benytter sig af en effektiv metode, der normal forkortes ISTDP. Det er en metode, som har vist sig at være effektiv over for en lange række problemstillinger. Så du vil højest sandsynlig finde den rette hjælp her. Metoden er designet til at arbejde meget målrettet og fokuseret med problemer, således at tiden i terapien bliver brugt så godt som muligt på at få løst din mistrivsel.