Indhold

Markedsfør hjemmesiden og få mere business

Har din virksomhed en hjemmeside, er det en god idé at arbejde på at få flere ind at besøge den, så det kan kaste endnu mere business af sig.

Find på gratis markedsføring af din hjemmeside

Hvis du ikke har et stort marketingbudget, kan det i så fald være en god idé at finde på gratis måder at reklamere for din hjemmeside på. Her er der flere metoder, du kan overveje at gøre brug af.

  • Du kan optage og uploade videoer til Youtube. Det er gratis at gøre brug af, og det er nemt at komme i gang, hvis bare du har en smartphone.
  • Du kan lave indlæg og poste på de sociale medier. Er din virksomhed fx på Facebook, Instagram eller LinkedIn?
  • Du kan prøve at få PR til din virksomhed. Det er en typisk gratis og kan ende med at give dig rigtig meget god omtale.

Betal for din markedsføring

Hvis du har penge at gøre godt med, kan det dog gå noget hurtigere med at få flere personer ind på din hjemmeside. Her kan du fx vælge at prøve annoncering på de sociale medier eller søgemaskiner som Google, hvis du ikke har prøvet det før.

Det er den primære måde, virksomheder køber trafik og dermed kunder nu til dags. Det er relativt nemt at lære at komme i gang med, og du kan finde mange gode guides til at komme derudaf inde på Youtube.

Få hjælp fra et webbureau

Sidst, men ikke mindst, kan du også vælge at få hjælp af et webbureau til at komme i gang med din markedsføring af din hjemmeside, hvis du ikke har tiden eller evnerne til at klare det på egen hånd.

Et webbureau er typisk specialister inden for online marketing, og her kan du tit finde kompetente kræfter til at lave og eksekvere en marketingstrategi for din hjemmeside.

Har du endnu ikke et samarbejde med et webbureau, er det måske på tide at komme i gang med at få det, så du kan begynde at få endnu flere kunder ind i din butik og dermed øge salget.