Indhold

Køb frankeringstilbehør online til lave priser

Hvis din virksomhed sender meget post, kan det være at I allerede har været så smarte at investere i en frankeringsmaskine – eller portomåler hvis dette navn ligger mere nært. Det kan også være I ikke har investeret i sådan en endnu, men overvejer det.

Uanset hvilken målgruppe du hører under, er det smart med en frankeringsmaskine, fordi det er muligt at købe frankeringstilbehør online til lave priser!

 

Hvad for noget frankeringstilbehør kan du købe?

Alt efter hvilken frankeringsmaskine du har eller vil købe, kræver det selvfølgelig noget tilbehør. Dette tilbehør kan indebære blæk og labels, så dit post frankeres korrekt efter den målte vægt. Du kan købe frankeringstilbehør her. Dette website leder videre til tilbehør til frankeringsmaskinen Pitney Bowes DM50. Her kan du også se priserne for det forskellige tilbehør og købe efter, hvor meget du har brug for. Det indebærer diverse farver blæk, heriblandt blå og rød, og sheets til maskinen også.

 

Hvorfor skal du købe en frankeringsmaskine?

En frankeringsmaskine er smart til at klare frankeringen med mærkning af porto “hjemmefra” (dette kan både være hjemmefra i dit hjem eller på din arbejdsplads, alt efter hvad den skal benyttes til). Med en frankeringsmaskine kan du spare penge på porto – ikke nødvendigvis mange penge, men vi ved jo alle at sådan nogle beløb hurtigt kan løbe op i høje beløb, hvis man sender flere hundrede breve om året.

Hvis du ikke føler dig klar til at forpligte dig til en frankeringsmaskine er det også muligt at lease en.

Der er altså bestemt nogle fordele i at eje en frankeringsmaskine, og i længden er jeg da også sikker på, at din virksomhed – eller dig selv – vil blive rigtig glad for den! Og alt efter hvor meget, du benytter den, er der jo også nogle penge at spare.