Indhold

Hvad skal vi lave? – Bliv social igen

Nu er verden endelig ved at åbne op igen, og vi har nærmest glemt, hvordan man er sociale. Du glæder dig til at se din familie og dine venner igen, og I kan næsten ikke vente med at planlægge, hvad I skal lave, når I ses. Men efter knapt to år, er fantasien måske lidt rusten, når det kommer til at gå ud.

Vandpibecafé med vennerne

Hvis I gerne vil ryge vandpibe hjemme, skal I bare bruge en shisha (vandpibe), vandpibekul og social smoke eller andet vandpibetobak. Men det kan være virkelig hyggeligt at tage ud i stedet for at sidde hjemme. Vi har siddet hjemme i to år – nu skal der ske noget andet!

 

Hører I ikke i segmentet, der har ventet utålmodigt på, at diskoteket genåbnede, eller vil I bare gerne sidde og chille et sted, hvor der er plads til både gode grin og dybe samtaler, så skulle I måske overveje at mødes på en vandpibecafé.

Sport og spil er altid sjovt

Der er ikke noget som lidt konkurrence mellem venner til at få gang i en sjov dag. I kan tage en tur i skøjtehallen, ud at bowle eller måske et slag fodboldgolf. På den måde får I også rørt jer lidt, og der er masser af plads til grin. Det er dog kun sjovt, hvis der ikke er nogen dårlige tabere, som spreder negative vibes og dårligt humør efter et nederlag.

 

Er det ikke alle, der har lyst til at være sporty, kan I arrangere en hyggelig brætspilsaften. Det kan foregå hjemme, men i flere og flere byer dukker der brætspilscaféer op, hvor man kan mødes med vennerne og spille et af de mange, mange spil, de har. Måske har I allerede et yndlingsspil, og ellers kan I finde det.