Indhold

Få hjælp til at skabe en professionel hjemmeside, der kan styrke din virksomhed.

En professionel hjemmeside er til for at hjælpe både virksomheden og de besøgende. Den forstørrer mængden af salg i din virksomhed, fordi kunderne tiltrækkes af det unikke. Samtidigt viser den til de besøgende hvilke personligheder virksomheden består af, og hvad de står for som organisation.

Itroom interessere sig for dig og din virksomhed

Hos itroom modtager du altid den bedste support. Fra starten af dit forløb til slut af dit forløb, tildeles du en konsulent som under opsætningen af din hjemmeside, sørger for at du altid er underrettet og tilfreds.  Dialogen er i top, som hjemmeside ejer kan du altid stille spørgsmål og der er ingen skjulte gebyrer efter opstart. Du er ene ejer af din hjemmeside når først den er lanceret. Derop til sørger vi for at vejlede dig i den rigtige retning, sådan at du nemt kan sørge for indholdet på din hjemmeside, fremadrettet.
Læs mere her hvis du oplever at du står og mangler en professionel hjemmeside, der potentielt kan løfte din virksomheds salg til et højere niveau, gennem online marketing.

Fokus på brugerens oplevelse

Når man opbygger et hjemmesidedesign, så skal brugeren og deres formål med at besøge siden, altid være fokus. Man skal aldrig sparer på brugervenligheden. Pointen med en professionel hjemmeside er jo netop et konstant forsøg på at skubbe den besøgende imod deres endelige mål, altså øjeblikket hvor virksomheden oplever salg.
Derfor vægter den røde tråd i indholdet, som de besøgende kommer til at følge, en del. Der skal være et formål med hvert eneste trin på brugerens rejse gennem dit indhold, sådan at de ikke har forladt hjemmesiden før de er nået til slut og har fået opfyldt deres mål.

En struktureret hjemmeside kommer du længere med

Når siden først er lanceret, så når man som sælger til et nyt og banebrydende trin i opbyggelsen af en hjemmeside. At få besøgende.
Google vil automatisk sortere de sider fra, der fremstår rodede, fordi den ikke vil kunne læse sig til hvad hjemmesidens formål er og derfor kan den ikke rettes imod en bestemt målgruppe. Det samme gælder jo også ved besøgende, de forlader hurtigt hjemmesiden hvis de ikke oplever et flow i indholdet. Med en struktureret hjemmeside, en rød tråd og fin opsætning, vil hjemmesiden langt oftere dukke op i toppen af søgeresultatet, når visse ord indtastes.
Dette er en af de services som itroom vægter højt; at sikre din hjemmeside som værende optimal konstant, samt sørge for et struktureret og behageligt layout der vækker brugerens interesse.