Indhold

En verden med smykker til mænd 2022

I 2022 har der været stor fokus på business verdenen, dette gælder alle afrunde i alle sektorer. Men især smykker har været et fokusområde, aldrig har det været så mange smykkebrands i en branche som i forvejen var proppet. Dog ser vi også flere og flere bakke ud af branchen. Dette kan skyldes mange ting, men vi vil i denne artikel sætte fokus på især den finansielle del i branchen – Hvorfor slår flere ikke igennem? – Hvordan kan det være der er så mange nye opstartende smykke brands?

 

Hvorfor slår flere ikke igennem?

Det ikke en hemmelighed at flere og flere opstart smykkebrands kommer til overfladen, men hvorfor slår de ikke igennem i en eller købe klar branche. Vi vil kort komme ind på hvordan det kan være herunder.

Marketing i dag er mange ting og drejer sig derfor om mange kanaler, og vi ser at flere og flere begynder at arbejde med det. På mange forskellige områder og til mange forskellige budgetter. Men en ting er sikkert, det er ikke billigt! Hvis du i dag skal annoncer på blot 2 ud af mange kanaler kan det hurtigt koster 10.000 kroner blot i service. Nogen som udtaler sig om dette er Jewls.dk – “Vi havde aldrig gået ind i branchen, hvis det ikke var fordi vi havde en vision, men også havde evnerne til at få den ud til verdenen”.

Det er en verdenen hvor online marketing spiller en stor rolle, og uden de rigtige kompetencer vil man formentlig møde en del modgang og muligvis ikke være finansiel dækket til at kunne tage kampen.

Hvordan kan det være der er så mange nye opstartende smykke brands?

En udtalelse som kommer fra Jewls.dk – “Smykker kan være billige, afhængig af hvilken producent du anvender, hvilket materiale du vælger og hvorfra og vi tror en del har set at vælger man det billige materiale kan man få nogle billige indkøbspriser. Problemet er bare kvaliteten i den ligning her”. Det er klart at mange formentlig ser en stor payday, hvis man kan forhandle smykker til ok priser hvis indkøbsprisen er utrolig lav. Men som vi også kom ind på i afsnittet over her så er der andre faktorer som spiller ind, og som har en stor indvirkning på ens smykkeforretning. Men en smykke butik jeg klart kan anbefale efter at have snakket og læst om materialevalget, vil Jewls.dk være et godt valg hvis du handler smykker til mænd. Deres er topkvalitet til en skarp pris.