Indhold

Det er vigtigt at du vælger den rigtige gave til dine medarbejdere

Hvis din virksomhed har valgt at give medarbejderne julegave, så giver det rigtig god mening hvis du bruger lidt ekstra tid på at vælge den perfekte firmagave, frem for bare at vælge noget tilfældigt fra et katalog. Her i artiklen kan du læse om hvorfor.

Beløn de gode indsatser

Der findes ikke  ret mange virksomheder der ikke har haft udfordringer i årets løb. Både i 2020 og 2021 hed den største udfordring for mange virksomheder nok Corona. Mange måtte hjemsendes, arbejde hjemmefra og pludselig udvise en anden fleksibilitet.

Men næste år er det måske noget andet, og året før var der helt sikkert også en udfordring der krævede en ekstra indsats.

Det er vigtigt som leder at anerkende et godt stykke arbejde fra de ansatte, og belønne indsatsen, så de også næste år er klar på at yde et ekstra stykke arbejde når der bliver brug for det.

Vis dine medarbejdere at du tænker på dem

En gave er en god måde at sige tak på, og det er noget som mange medarbejdere hvert år ser frem til, men der er altså ikke meget sjovt i at få to flasker rødvin hvis man nu slet ikke er til rødvin.

Det er i hvert fald ikke noget man føler sig særligt værdsat af. Så selvom det kan blive hårdt arbejde, alt efter hvor mange medarbejder du har, så er det altså en rigtig god ide, at sætte dig ind i hvad der betyder noget for dine medarbejdere, hvad de kan lide, og hvad du tænker de ville blive glade for.

Så meget må du købe for

Som virksomhed må du give din ansatte gaver for op til 1200 om året, uden de bliver beskattet af det.

Giver du kun julegave så giver det altså et pænt beløb at købe ind for, så du har økonomisk spillerum til at finde pæne og gode gaver til dine medarbejder.

Du må dog ikke købe gavekort der kan veksles til kontanter eller bruges i dagligvare butikker, da det så betragtes som en skattepligtig gode.

 

Sådan finder du den perfekte gave

At finde den perfekte firmagave kræver at du kender dine medarbejdere en smule.

Danske designklassikere, nye produkter der er på mode, eller oplevelser er noget af det der altid er et stort hit.

Har du mange medarbejdere har du altså også mulighed for at indkøbe 2-3 forskellige julegaver, så medarbejderen der ikke er til en designer vase kan få sig en god oplevelse eller en gavekurv i stedet.

Det viser også at du har lagt omtanke i gaven.