Indhold

5 populære dåbsgaver til drenge

Dåben fungerer som startskuddet til et langt liv, og derfor skal dåbsgaven selvfølgelig være noget helt særligt. Men hvad er de bedste dåbsgaver til drenge? Her har vi samlet 5 populære dåbsgaver til ham, som vil gøre enhver dreng glad.

Hvad skal man give dåbsbarnet?

Traditionelt var det sparegrisen, der var dåbsgaven til drenge, men med tiden er der kommet andre muligheder på banen. I dag kan du for eksempel give drengen et dåbsflag med gravering eller søde og sjove træfigurer – uanset hvad du vælger, så kan du forvandle det til en helt unik dåbsgave, hvis du vælger at tilføje en personlig indgravering.

Top 5 dåbsgaver til drenge

  1. Dåbsflag
  2. Dåbskors
  3. Sparegris
  4. Træfigurer
  5. Børnebestik og -service

Dåbsgaverne er ikke så kønsopdelte længere

Dåbsgaver til drenge kan være lige så forskellige som drenge selv. Mange af de traditionelle dåbsgaver kan bruges til begge køn; såsom sparebøssen eller børnebestik og -service. Dåbssmykker er heller ikke kun forbeholdt pigerne længere. I dag er det lige så almindeligt at give drenge smykker i dåbsgave; for eksempel et dåbskors.

En dåbsgave der kan nydes hele livet

Uanset hvad du giver drengen i dåbsgave, så er det med til at vise dit ønske om, at drengen skal føle sig elsket og velkommen. Dåbsgaven kan være dyr eller billig, klassisk eller moderne – det vigtigste er, at dåbsgaven skal være noget helt særligt og personligt. Med disse 5 populære dåbsgaver til drenge har du et godt udgangspunkt for at finde lige præcis den dåbsgave drengen kan nyde godt af hele livet!

Personlige dåbsgaver med gravering

Ovenstående dåbsgaver er blot et lille udpluk af dåbsgaver til drenge, og som du sikkert har opdaget, er mulighederne mange. Derfor er det også en god idé at lade din egen dømmekraft og mavefornemmelse råde, når du skal vælge dåbsgave. Ligegyldigt hvilken gave, du vælger, kan du gøre den helt unik og speciel for dåbsbarnet ved at tilføje en personlig indgravering.