Indhold

Safety razors til en travl hverdag i businessverdenen

Find dig den bedste barberskraber på den grønne markedsplads

Hvorfor ikke gå efter både komfort, effektivitet og en grøn barberskraber, når du gerne vil gøre dig klar til dit næste business møde

Du har rigtig mange valg, når du vælger at gå ind på den grønne markedsplads for at finde dig dit helt rigtige barbergrej. Her kan du finde rigtig mange gode og genanvendelige safety razors, og du kan yderligere finde gode produkter til din skønhedspleje såsom økologisk barberskum. Det er en god fornemmelse at bruge de bedste produkter og samtidig vide, at det ikke er dårligt for dig og din hud, da produktet er skånsomt mod din hud såvel som moder jord.

 

Genanvendelighed er et stort kriterie, hvad angår bæredygtighedskriterier, og her lander et produkt som genanvendelige safety razors på en rigtig god position, idet selve hovedidéen med bæredygtighed netop er at udvikle, producere og bruge gode og genanvendelige kvalitetsprodukter, som den grønne markedsplads i høj grad kan tilbyde.

 

Safety razors

Hvad er egentlig en safety razor?

Du kender nok en safety razor, men måske har du ikke lige tænkt over, hvad det er; hvad er det, der gør den sikker, og hvad beskytter den dig mod? En safety razor har en barriere, der beskytter dig mod ar og snitsår, når du barberer dig. 

 

Som kvinde vil man måske gerne have glatte ben og ingen eller få hår under armhulerne. Som mand vil man ofte gerne have et pænt barberet, måske tætbarberet eller glatbarberet ansigt. Hertil kan man bruge økologisk barberskum og afslutte med noget økologisk barbercreme for at få en rigtig flot finish og fremstå så flot og tjekket som overhovedet muligt.

 

I businessverdenen er det som bekendt oftest alfa og omega at man fremstår proper og nydelig, så dine forretningspartnere har lyst til at handle og forhandle med dig. Derfor er det vigtigt at barberingen er uden snitsår, der kan give et forkert indtryk. I værste fald kan en dårlig barbering give det indtryk, at du ikke har ordentligt styr på tingene.

 

Genanvendelighed som bæredygtighedskriterie

Den grønne markedsplads opfordrer dig som forbruger til at bevæge dig væk fra brug-og-smid-væk-kulturen

 

Genanvendelighed er et af de helt store bæredygtighedskriterier. Det er måske ikke nok i sig selv, men det er i høj grad et skridt på vejen mod et mere bæredygtigt verdenssamfund. 

 

De safety razors, som man kan finde inde på den grønne markedsplads er alle genanvendelige, og det er en stor del af deres kvalitet, hvad angår en mere bæredygtig profil. Derudover er de grønne safety razors af høj kvalitet. De to kriterier, genanvendelighed og høj produkttkvalitet, går ofte hånd i hånd.

 

Det, vi netop ønsker, set fra den grønne markedsplads’ synspunkt, er netop at styrke mentaliteten, der hedder, brug-igen-og-igen-og-igen-kulturen.