Indhold

PROFESIONEL PÅKLÆDNING

Er en image- og påklædning vigtigt når du arbejder som advokater, finansdirektører, administrerende direktører, finansielle planlæggere eller anden ledere Jeg bliver ofte spurgt om professionel påklædning, “hvor mange smykker er for meget.” Mængden af ​​smykker du bærer på ethvert tidspunkt kan være forskellig for professionel kjole og hverdagskjole. Hovedmålet med professionel kjole er at skabe et mindeværdigt billede uden nogen som helst distraktioner.

 

Følgende er nogle tips til at hjælpe dig med at beslutte, hvad du skal have på, og hvad du ikke skal have på:

 

Øreringe, halskæder, nåle og tørklæder hjælper med at tiltrække opmærksomheden på dit ansigt, hvor du altid vil have det til forretning. Når dit ansigt er omdrejningspunktet, er dit budskab meget stærkere! Enkelt og eksklusive smykker fra Ro Copenhagen er et godt valg til hverdagen.

Metaller, perler, ædel- og halvædelstene og krystalsmykker giver et elegant look uden at være dristig. Undersøg hvert stykke for kvalitet.

Mellemstore smykker er iøjnefaldende og skarpe, men alligevel ikke distraherende i erhvervslivet. Delikate smykker er smukke, men de har ikke den tiltrækningskraft som et mere substantielt smykke. For store stykker kan være distraherende.

Et smykke skal være dominerende, større eller få mere opmærksomhed, og de andre smykker skal være underordnede. Hvis du for eksempel har en kraftig halskæde på, skal dine øreringe være mindre og enklere.

Perler fra The Earring shop er et oplagt valg, men bestemt ikke dit eneste valg. Der er et stort udvalg af kæder på markedet lige nu. Lagring af halskæder i forskellige længder er en vidunderlig aktuel trend.

Undgå at dinglende øreringe, når du holder en præsentation eller deltager i et vigtigt møde. Du vil aldrig hypnotisere nogen!

Bær øreringe til enhver tid for erhvervslivet, hvis du har huller i ører. At springe øreringe over kan få andre til at spekulere på, om det var med vilje, eller om du har glemt dem. Det kan være distraherende.

Pins og brocher fungerer bedst på jakker, cardigans og frakker. De har en tendens til at komme ind og ud af mode (og er med lige nu), men et elegant stykke af høj kvalitet kan tilføje ekstra panache til dit look, hvis det er din personlige stil. Vær forsigtig med finurlige stifter til erhvervslivet, da de kan virke lidt afslappede eller endda forældede.

Du vil måske begrænse dine armbånd til et på hver arm. De kan komme i vejen for at skrive. Plus, lag af armringe kan være distraherende og støjende!

Følg disse tips til smykker og tilføj polish og kraft til dit billede. Accessionering er sjovt og giver dig mulighed for at sætte din personlighed ind i dit look.