Indhold

Nogle grunde til at vælge et godt webbureau

At vælge det rigtige webbureau til din hjemmeside vil være nøglen til projektets succes.

Et godt webbureau vil tage sig tid til at forstå dine projektmål, så de kan opfylde og overgå dem; de vil introducere nye ideer og indsigter, spare dig for tid og ressourcer og fungere som en udvidet del af dit team.

Tager sig tid til at forstå din opgave og kommunikere godt

Gode webbureauer kan du kommunikere fantastisk og frit med igennem hele projektet. De er ikke blot en udbyder af fantastisk indhold og kodning af din hjemmeside. De bør hurtigt kunne opfange, hvad du leder efter, forstå dine mål og være i stand til at give dig klare, forståelige anbefalinger om, hvordan du opnår dem.

Venlighed, kreativitet, sparring, udvikling og overholdelse af deadlines bør dit webbureau lægge højt vægt på – så hold godt øje med disse punkter.

Forstå, hvad du vil opnå, før du vælger dit webbureau

Dit webbureau er der for at støtte. De er der ikke for at “administrere” dit projekt. De være der for at hjælpe dig med at nå dine mål. De skal være klar til at lytte til dig, svare på alle dine spørgsmål og hjælpe dig med at træffe de rigtige beslutninger, da de også skal have en god forståelse for din virksomhed, dit brand og dig som kunde.

Er der nogle skjulte gebyrer eller omkostninger?

Webbureauet bør være klar over deres omkostninger og priser, men bør også være retfærdige og rimelige. Det kan for eksempel være nyttigt at overveje, hvor mange timers udviklingstid du skal afsætte til projektet, baseret på hvor kompleks din hjemmeside er.

En hjemmeside af høj kvalitet tager lidt længere tid at lave, men typisk aldrig dobbelt så lang tid som en hjemmeside af lavere kvalitet.

Hvad mere er, så må du gerne betale en højere pris for en hjemmeside af høj kvalitet. Det betyder ikke, at du ikke kan slippe afsted med webløsninger af lav kvalitet, hvis du tager en lav pris – du bør stadig stræbe efter det bedst mulige resultat. Kort sagt: Vælg ikke et webbureau, der ikke tager sit arbejde seriøst eller tilbyder dig mindre end den bedste service.

Sådan finder duetgodt bureau

Vær først og fremmest forberedt. Du skal bruge lidt tid på at researche, før du vælger et webbureau at arbejde med. Sørg for at se på porteføljerne for de bureauer, du overvejer. Se på deres kunders hjemmesider. Hvordan er deres stil? Hvad leder deres kunder efter? Tal med folk i den branche, du er interesseret i at lave en hjemmeside til.

Hold også godt øje med bedømmelser af webbureauer.