Indhold

Lær at lave top SEO med den rette undervisning

Alle kan lære at lave deres egen SEO – også uden på nogen måde at være nørd. Med den rette SEO undervisning, så vil du på ganske kort tid blande dig i toppen af søgeresultaterne og skabe dig et automatisk kundeflow fra google i mange år fra nu.

 

Din SEO er ofte bedre end det du får fra bureauerne

 

Du tror nok det er løgn, men du kan (med en smule SEO undervisning) lave SEO der er langt bedre end det, de fleste bureauer præsterer. Det hænger sammen med at godt indhold er det aller vigtigste i den langsigtede SEO strategi. Godt indhold der hjælper din kunde i mål og giver svaret på et problem, det belønnes med topplaceringer i google.

Og det er jo ligesom dig der sidder med viden om, hvilke udfordringer dine kunder har og hvad der skal til, for at løse dem. Så hvis du brænder for dit produkt og har lyst til at fortælle og udbrede din viden, og har du bare den mindste skrivelyst, så er det helt oplagt at du selv tager opgaven og melder dig på et SEO kursus.

 

Det er ikke så svært, som du tror

 

Mange har lidt berøringsangst med SEO, fordi de tror, det er for tekniknørder. Det kan jeg straks sige ikke er sandt. Jovist, der er nogle tekniske ting, du skal være opmærksom på. Men det er langt de fleste gange ikke ”kode” tekniske ting, men nærmere ting der skal være til stede, for at google forstår din side. Det er et langt stykke hen ad vejen bare et spørgsmål om at følge en tjekliste og sørge for at specifikke eksisterer på hjemmesiden.

Næh, det vigtigste er altså indholdet. Så har du bare den mindste lyst til at skrive gode, informative tekster omkring dine produkter og dine kunders udfordringer, så er du virkeligt godt på vej.

 

Lær teknikken og sørg for gratis markedsføring i mange år fra nu

 

Noget af det fede ved SEO er at når først det er lavet og fungerer, så vil det blive ved med at tiltrække kunder fra google i rigtigt lang tid fra nu af. Ja faktisk er det ganske lidt vedligehold der skal til, for at bevare dine positioner i google – hvis altså indholdet er velskrevet og sat korrekt op.

På den lange bane er det virkeligt godt givet ud, hvis du lærer at arbejde målrettet og struktureret med din SEO. Det kræver en indsats nu, men i længden vil du kunne spare rigtigt mange penge ifht. annoncering på f.eks. de sociale medier. Det er jo sådan, at de klik du får fra google ved organiske placeringer er ganske gratis – og i øvrigt også konverterer besøgende til kunder i højere grad end andre markedføringskanaler. Du burde melde dig på et SEO kursus med det samme.