Indhold

Invester i grøn energi

Med tiden er fokusset på at beskytte miljøet steget markant. Det gør, at flere virksomheder dukket op med løsninger og forslag til, hvordan man kan gøre produkter mere bæredygtige. Flere genbruger materialer eller får deres produkter lavet af naturmaterialer. Det er tydeligt at se, at alle virksomheder har til formål at tage del i at passe på miljøet og få verdensborgerne til at tænke sig om, når de køber og forbruger. Det er marketingstrategier, der på mange måder virker. Som borger kan man gøre en del for at passe på miljøet. En af de ting, man kan gøre, er at bruge mere grøn energi. Selvom det kan virke uoverskueligt at få omdannet sin energi i hjemmet til grøn energi, er det langt fra så kompliceret, som det lyder. Et solcelletag kan være starten på en grøn omstilling i dit hjem.

Pengene kommer tilbage

Ennogie er en virksomhed, der har vundet mange priser for deres solcelletag. Det er nemlig bevist, at solens stråler producerer mere energi på en enkel time, end menneskeligheden på jorden kan nå at bruge på et helt år. Man kan derfor gøre klogt i at investere tid og penge i at opfange solens stråler og omdanne dem til energi. Selvom det lyder uoverskueligt og dyrt, at skulle have påmonteret det prisvidende solcelletag, er det langt fra sandheden. Pengene vil med tiden blive tjent ind igen, og herefter kan du spare store mængder af penge på dit elforbrug.  Et solcelletag har nemlig mulighed for at tjene mere end bare sig selv hjem efter få år. Det er muligt for et solcelletag at indtjene mellem 380.000 og 530.000 kr. på en periode over 30 år, hvilket er efter, at det har tjent sig selv hjem. Dette er også grunden til, at det ikke kun er en investering for jorden og omstillingen til grøn energi, men også en god investering for dig og din pengepung. Er du interesseret i at høre mere om, hvordan et solcelletag vil kunne gavne dig, er du velkommen til at kontakte Ennogie. Her står de altid klar til at hjælpe dig.

Pris for solcelletag

Priserne for at få påmonteret et solcelletag varierer fra hus til hus. Det kan derfor være svært at finde den helt konkrete pris på et projekt før, at huset er blevet set. Det er dog muligt at ringe ind til Ennogie og få en uforpligtende tilbud på, hvad det ville koste for et bestemt hus. Det kan dog vurdere, at den gennemsnitlige pris for solcelletag til en 4-personers husstand ligger på mellem 355.000 til 375.000 kr. Selvom beløbet lyder højt, er det værd at huske på, at pengene efter få år vil blive tjent ind igen med mere til.