Indhold

Hvad er damprens & hvilke muligheder tilbyder den som er nye inden for bilvask branchen?

En af de ting som man kan gøre er i dag at bestille en bilvask med dampvask metoden. Det kaldes for damprens, og nogle mennesker kalder teknikken for steaming. De er alle sammen en fælles betegnelse for denne teknik, som gør brug af damp til at vaske med.

Der bruges stadig sæbe som man kender det, og sæbe har i længere tid været go-to løsningen for at fjerne snavs, olie, pletter, og bakterier.

Det er faktisk en ældgammel løsning hvorpå man benytter sig af en base og en syre. Ofte er basen lavet af dyrefedt, og man kan på denne måde benytte sig af en potent metode til at vaske og rengøre på.

Det interessante er hvor lang tid siden fundamentet for sæbe blev opfundet, og hvor lidt den er ændret på. I dag så har forskellige virksomheder kun præferencer i forhold til hvilken olie, og hvilken syre man vil benytte sig af, ud over parfumen.

 

Det er dog ikke alle fag, som går så langsomt som sæben, og steaming, eller damprens, er en af de metoder.

I stedet for at vaske sin bil i en vaskehal, eller derhjemme med varmt vand og sæbe, så gør steaming brug af nogle slanger. Disse slanger udsættes for et meget højt tryk. Dette tryk sætter sig i vandet, og slangerne som er egnet til at håndtere dette tyrk, fungerer som helt normale slanger. I stedet for vand, så er det dog damp der kommer ud.

 

Hvilke fordele har damprens?

Denne damp, som kaldes for steaming, som har flere fordele, og så bla. kan findes på https://bilvask.steamrex.com har helt tydeligt haft fordele frem for traditionelle bilvaske.

Uden om effektiviteten som er svære at forholde sig til, så kan man forholde sig til klimaet, og her er det tydeligt at der spares meget vand på damp vaske.

Faktisk kan der spares helt op til 95 L vand på en traditionel bilvask kontra en bilvask lavet med steaming.

Det er en betydelig forskel. Selvom vi har massere vand på jorden, og meget mere af isen den er smeltet, så vi har faktisk betydelig meget vand på jorden kontra før i tiden. Specielt hvis man sammenligner med istiden.
Vandet er ikke problemet, det bliver alligevel renset og genbrugt. Det der er væsentligt er at man kender til ulempen ved at benytte sig af vand på denne teknologiske metode. Det er nemlig at det bruger meget energi, og denne energi kører på strøm. Det skader miljøet.

Noget andet som man skal huske på er at man med steaming kan vaske på en anderledes måde. Her kan man sprøjte damp, og damp fungerer på en anden måde. Det gør den fordi at damp er en anden form af vand, som går op, og som spreder sig nemmere, som er fordelagtigt i bilvaske.