Indhold

Gør driften af din webshop lettere

Det er på mange måder skønt at være selvstændig; hvis du er webshopejer nyder du måske, at du kan arbejde, lige når det passer dig. Men det kan også hurtigt blive til, at du er på arbejde døgnets 24 timer, for (som den travle bondemand) hver gang du vil tage et lille hvil, er der tusind ting at gøre.

Outsource din webshops lager

Meget af arbejdet kan du lave, hvor du vil, fordi det foregår online – men nogle ting kræver fysisk arbejde; for eksempel varemodtagelse samt pakning og afsendelse af kundernes ordrer. Men du kan trygt overlade alle de tunge løft og den kedelige lagerføring til et lagerhotel.

 

Det koster ikke en formue, for lagerhotel priser afspejler, hvor meget dit lager fylder. Du betaler altså kun for den plads, dine varer optager. Samtidig tager lagerhotellet sig af alt fra varemodtagelsen til pluk, pak og afsendelse af kundernes ordrer. Det er ikke længere din hovedpine, hvordan lageret skal opbevares, så du altid har overblik over din lagerbeholdning og kan finde varerne, når du skal pakke kundernes ordrer.

Du har det fulde overblik

Selvom du ikke længere har bøvlet med at styre dit lager, mister du ikke noget overblik; snarere tværtimod. Du kan altid følge med i din lagerbeholdning, så du nemt og hurtigt kan se, hvilke varer du skal bestille, og når en kunde afgiver en ordrer, modtager både du og lagerhotellet en besked, så du ved, hvad kunderne bestiller.

 

På den måde giver du altså ikke afkald på kontrollen med dit varelager, det er bare ikke dit problem længere. I stedet kan du for eksempel bruge tiden på at forbedre kundekontakten eller finde nye spændende varer til din webshop. Samtidig kan du også holde fri med god samvittighed, da du aldrig står med ubehandlede ordrer til fyraften.