Indhold

Gør din virksomhed klar til international succes med en LEI-kode

Hvis du har en virksomhed, drømmer du formentlig også om at skalere den, så den kan få succes internationalt. Det er ingen hemmelighed, at de bedste bundlinjer kræver et internationalt fokus, hvor hele verden kan blive dine kunder. Hvis du gerne vil have, at din virksomhed skal begå sig internationalt, skal du først og fremmest starte med at få fat på en LEI kode. Det er et internationalt CVR-nummer.

Mere om LEI-koder

LEI er en forkortelse for Legal Entity Identifier. Det er en kode, som har til formål at skulle bekræfte din virksomheds identitet. Derfor minder den altså også om det vi herhjemme kender som CVR-nummer. Det minder faktisk også lidt om CPR-numre til mennesker.

Opret en LEI-kode på under 10 minutter

Måske tænker du, at det allerede lyder besværligt med en LEI-kode, men så tager du fejl. I de fleste tilfælde tager det under ti minutter at oprette koden. Du skal blot finde en stabil og god platform, hvor du har mulighed for at købe koden. Når først du har købt koden, skal du forny koden årligt. Men her har du mulighed for at vælge automatisk fornyelse. I så fald slipper du for bekymringerne om, hvornår du nu skal forny koden. I stedet fornyr koden sig selv automatisk. Vælg en dansk platform, når du skal købe en LEI-kode. Der findes forskellige platforme og forhandlere, som du kan købe LEI-koder af. Det kan være en god idé at vælge en dansk platform. På den måde kan du få hjælp på dit modersmål, hvis du har nogle spørgsmål til processen. Du kan også bedre kommunikere med personalet, hvis der skulle opstå nogle udfordringer med din LEI-kode. Derfor er det også en god idé at vælge en platform, der er kendt for sin gode kundeservice. Det føles nemlig langt mere trygt at have en LEI-kode, hvis du ved, at du kan få hjælp af et venligt og kompetent personale.

Mere om priserne

Når du køber en LEI-kode, skal du betale et årligt gebyr for at beholde koden. Dette gebyr er dog i den lavere ende af prisskalaen. Derfor har du helt klart også råd til at have gebyret. Hvis du gerne vil holde prisen nede, kan du tegne et abonnement, der strækker sig over flere år. På den måde får du rabat på den årlige pris.