Indhold

Den gode leder

Ingen mennesker er perfekte, og alle kan trænge til udviklingen fra tid til anden. Det gælder også en rigtig god leder. I en tid hvor ting går hurtigt, og udvikling sker med lynets hast, er det vigtigt, at man følger med tiden. Det kan derfor være sundt for ledere at få nogle værktøjer, der kan hjælpe dem med at udføre deres hårde arbejde som leder. Det er nemlig langt fra nemt at skulle hjælpe og lede andre hen mod at få de bedste resultater. Dette er også grunden til, at man hos Montus kan finde kurser, konferencer og uddannelser inden for HR og ledelse. Med et forløb hos Montus får man inspirerende forløb, der sætter tanker i gang og bidrager til at skabe den gode arbejdsplads. Kurset henvender sig til de ledere, der gerne vil gøre en forskel for dem selv i deres arbejde, men også vil styrke og hjælpe deres medarbejdere.

Glade medarbejdere skaber høj effektivitet

Mange gange kan man måle en leders egenskaber ud fra, hvordan personens medarbejdere har det på arbejdspladsen. En god leder vil typisk have glade og velfungerende medarbejdere, mens man hos en virksomhed med en dårlig leder vil finde medarbejdere, der har det svært. Høj effektivitet kan på mange måder sidestilles med god trivsel. Dette er grunden til, at ledere kan gøre sig klogt i at tage et kursus, konference eller uddannelse inden for HR og ledelse for at hjælpe deres medarbejdere på bedst mulig vis. En sund arbejdsplads skaber gode resultater og gør, at medarbejderne vil gå det lille stykke ekstra for at opnå det gode resultat. Det kan derfor godt betale sig, at man kæmper for at skabe et godt miljø i den virksomhed, man er leder for. At være en god leder giver ikke kun mange fordele internt i firmaet, men giver også et godt image udadtil. En attraktiv arbejdsplads skaber plads og rum til nye medarbejdere. De nye medarbejdere kan senere fremme virksomheden og hjælpe med at skabe effektivitet på arbejdspladsen. Det kan derfor godt betale sig, at man investerer tid i den enkelte medarbejder, da de, når de ikke er på arbejde, stadig er virksomhedens ansigter udadtil.

Hvor bliver forløbene afholdt?

Alle Montus Business Academies kurser, konferencer og uddannelser bliver afholdt på 5-stjernede hoteller, hvor der er plads til indlæring og inspiration. I København foregår forløbene på Copenhagen Marriott Hotel med udsigt over kanalerne og tæt på gode transportmuligheder. I Aarhus foregår forløbene på Radisson Blue Scandinavia hotel, der ligger centralt placeret i Aarhus midtby. Med et forløb hos Montus giver du ikke kun dine lederne i din virksomhed de nyeste viden inden for HR og ledelse, men giver dem også en lærerig dag med fuld forplejning.