Indhold

De bedste tips og idéer til indpakning af gaver

For nogle kan det være en pligt at pakke gaver ind, men det behøver det ikke at være. Med et par smarte tips og idéer kan du gøre dine gaveindpakningsprojekter sjove, unikke og helt dine egne! Lad os undersøge nogle måder, hvorpå du kan få din gaveindpakning til at skille sig ud fra de andre 

 

Tre tips og idéer til indpakning af gaver

 

  1. Go Green

Vi ønsker alle at gøre vores del for miljøet, og hvad er bedre end at genbruge gamle materialer til vores gaveindpakningsprojekter? Du behøver ikke at købe nyt gavepapir hvert år; faktisk kan næsten alle tynde materialer bruges som gavepapir. Du kan bruge avissider eller magasinsider (de lysere farver er særligt flotte), slagterpapir eller kraftpapir, stofrester, der er skåret i firkanter eller rektangler – selv gamle kort! Hvis du vil give dine grønt-indpakkede gaver et særligt præg, kan du pynte dem med naturmaterialer som kviste eller kogler, der er fundet i naturen.  

 

  1. Gør dine gaver personlige 

 

Hvis du ønsker at give nogen en ekstra speciel gave i år, hvorfor så ikke gøre den personlig? Hvis du har adgang til en inkjetprinter derhjemme eller på arbejdet, kan du udskrive billeder direkte på almindeligt hvidt papir og bruge dette som “papir” til gaveindpakningen. Hvis du tilføjer billeder af familiemedlemmer (eller kæledyr!), får du den perfekte personlige gave til en særlig person. Og hvis du ikke har adgang til en printer, er det ikke noget problem! Du kan stadig personliggøre gaver ved at binde etiketter med navne på pakkerne med farverige bånd.  

 

  1. Glem ikke alt det ekstra 

Gaver handler ikke kun om, hvad der er indeni, men også om, hvordan de ser ud, når de først leveres. Pift gaverne op med ekstraudstyr som bånd og sløjfer – jo mere farverige, jo bedre! Du kan også være kreativ med ting som knapper eller pailletter, hvilket giver en virkelig iøjnefaldende effekt under juletræets lys eller på fødselsdagsbordet. Glem ikke at tilføje specielle detaljer som glitrende snefnug eller funklende stjerner – de vil helt sikkert få et smil frem på alles læber. 

 

Gør dine familier og venner glade med disse tips og idéer til indpakning af gaver

 

Lad din kreativitet skinne igennem ved at være kreativ med dine indpakningsprojekter! Genbrug gamle materialer, der ellers ville ryge i genbrugsspanden (eller endnu værre – ende på lossepladsen!), print billeder direkte på papiret for at gøre gaverne personlige, og tilføj ekstraudstyr som bånd og sløjfer for at give et ekstra specielt touch under juletræets lys eller på fødselsdagsbordet.