Webshop

Åbn din egen butik online
Det er noget lettere at starte sin egen webshop i dag, end det var for bare 10 år siden. Det behøver ikke længere at koste en bondegård, og de nyeste webshop-platforme gør det enkelt at administrere.
Der er dog en hel del, som man skal tage stilling til, når man starter webshop, som f.eks. indløsningsaftale, betalingssystem, persondatapolitik, fragt og forsendelse. Hos Inplex hjælper vi dig igennem hele processen,
og rådgiver gennem junglen, så vi i fællesskab får skabt den bedste webshop til dig.

Et stabilt fundament
Hos Inplex udvikler vi webshops på platformen WooCommerce. Det er en platform, som fungerer som en forlængelse af WordPress. WooCommerce er enormt udbredt, og anerkendt, og det sikrer dig en stabil webshop – både for dine kunder og for dig selv, som administrator. Det er en brugervenlig platform, hvor det er nemt at tilføje og redigere i sine produkter, og med standardversionen kan man komme langt. Ønsker du nogle helt specielle funktioner, er der et hav af muligheder for at skræddersy webshoppen efter dine behov.

Et væld af integrationer
Foruden de butiksspecifikke funktioner, har du også mulighed for at tilknytte regnskabsprogrammer som
f.eks. e-conomic og Billy, fragthåndtering som f.eks. Pakkelabels.dk og meget mere. Der er rig mulighed for at gøre det så nemt for dig som webshopejer som muligt.

Første skridt på rejsen
Det er vigtigt, at man har en brugervenlig hjemmeside eller webshop, som Google Ads annoncerne fører til.
Hvis man f.eks. har en rodet webshop, som er svær for de besøgende at gennemskue, så vil de hoppe tilbage til søgeresultaterne i Google i løbet af få sekunder.
Det gør at annoncerne klarer sig dårlig og bliver dyrere, og i praksis betaler man for klik som ikke giver salg. Så er vi tilbage ved det sorte hul.
Hos Inplex arbejder vi med helheden. Det vil sige, at når vi arbejder med Google Ads, så bruger vi ligeså mange kræfter på at optimere de landingssider, som annoncerne fører til, som vi bruger på selve annoncerne. Vi fokuserer ikke på at opnå flest klik, men på at opnå flest salg, da det er det som tæller i
sidste ende.

Hjælp til

FAQ

En Woocommerce-webshop kan håndtere flere forskellige betalingsmuligheder, og du kan selv vælge hvilke, der skal være mulighed for på din webshop.
Det kan fx. være Mastercard, VISA, Dankort, faktura eller MobilePay.

De fleste webshops arbejder med kreditkort og Dankort. 

Din webshop kan bla. integreres med:

og selvfølgelig mange flere…

Der er mange ting at tage højde for når man starter en webshop…

men bare rolig - vi er med dig hele vejen.

Kontakt os

Ønsker du et uforpligtende tilbud, eller at høre mere om hvad vi kan gøre for dig?
– Udfyld kontaktformularen, så vender vi tilbage indenfor 24 timer.

Besked

Skal vi hjælpe dig i gang?

Vi udvikler æstetiske og brugervenlige webshops, som er tidssvarende i design og funktionalitet. 
Til budgetvenlige priser.