Hjemmeside & webshops

En hjemmeside?
Det skal man vel bare ha’?

Hos Inplex mødes vi ind i mellem med den holdning, at en hjemmeside er noget enhver virksomhed bør have. Det er sådan en slags visitkort eller lille butik, som man skal kunne finde på nettet. Det lyder ikke voldsomt sindsoprivende, når man ser sådan på det, og man får næsten lyst til at spørge, om man så ikke sagtens kan være foruden?

Men hvorfor egentlig en hjemmeside?
Hvis man betragter en hjemmeside, som ens helt egen plads på nettet, hvor man helt selv kan bestemme,
så er det en anden snak. Et sted hvor man kan fortælle præcis den historie man vil, og på den måde man vil. Et sted hvor man kan føre de besøgende gennem en rejse og implementere alverdens funktioner.
Tanken om en hjemmeside bliver hurtigt lidt mere spændende, når man for alvor overvejer mulighederne.

pexels-p7098-min

Alting kommunikerer
Det er en kendsgerning at alt kommunikerer. En restaurant med et hullet skilt, beskidte vinduer og billige plastikmøbler får nok ikke nær så mange gæster, som naborestauranten med nydelige blomster, flot menukort og en venlig receptionist, som er klar til at modtage gæsterne med et smil.
Vi er hurtige til at danne os et indtryk og nogle forventninger ud fra alt hvad vi hører, læser eller oplever om en given virksomhed, og derfor er en bemærkelsesværdig hjemmeside et rigtig godt værktøj, til at danne et godt indtryk hos sin målgruppe. Hvis man helt dropper at have en hjemmeside, kan det give et direkte negativt indtryk, når de søgende ikke rigtigt kan finde noget om virksomheden online.

Hjemmeside anno 2019
Der sker rigtig meget i udviklingen af den måde, som man skaber hjemmesider på i dag. Det giver os, som webdesignere, flere muligheder og effektiviserer mange arbejdsprocesser. Det er godt for os, men bestemt også for vores kunder. Det giver nemlig også dem flere muligheder for funktioner og design på deres hjemmesider, og så betyder det i øvrigt, at en hjemmeside slet ikke behøver at koste en bondegård i dag.

Hos Inplex får du en unik og teknisk stærk hjemmeside, hvor æstetik og brugervenlighed går hånd i hånd. Med vores løsninger er det nemt selv at tilføje eller udskifte tekst og billeder, så du ikke er afhængig af os hver gang du skal have en ny artikel op eller nye produkter ind.
Sammen kan vi styrke din virksomheds online tilstedeværesle.

close-up-code-coding-160107-GRAY-min

Andre Services

Strategi & rådgivning

I fællesskab udvikler vi en strategi for din online markedsføring, så at du får mest muligt ud af dit budget.

Søgemaskine
optimering

Vi hjælper dig med at blive synlig på Google på de søgeord, som giver dig mest værdi.

Online annoncering

Vi hjælper dig med at blive synlig på Google på de søgeord, som giver dig mest værdi.

Vi bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse af hjemmesiden. Det sker ved at indsamle data om brugen af hjemmesiden.