Hjemmeside

Når vi designer hjemmesider, tager vi altid udgangspunkt i den enkelte virksomheds behov og målgruppe. Derfor starter vi altid med et uforpligtende møde for at forstå, hvad du skal bruge hjemmesiden til. Er det blot et online visitkort, eller ønsker du en større hjemmeside med helt særlige funktioner?

Uanset dit behov, kan vi hjælpe dig med at realisere din drøm.

Hjemmeside i WordPress

Fra 6.900,- kr

Få en professionel udviklet hjemmeside i WordPress CMS. Vi skræddersyer en perfekt løsning til dig og din virksomhed.

Vi sørger også for at din nye hjemmeside træder frem og bliver synlig, ved hjælp af søgemaskineoptimering eller annoncering på Facebook eller via Google Ads.

Så står du stærkere i kampen om dine kunders opmærksomhed.

Få et online visitkort

Engangsbetaling! - Ingen binding, ingen skjulte gebyrer

En ganske enkelt proces

1. Indledning

Vi mødes og tager os tid til at forstå dine ønsker og din virksomhed.

2. Opsætning

Vi modtager det indhold fra dig, som du ønsker skal på hjemmesiden.

3. Tilretning

Vi præsenterer et udkast, og finpudser de sidste detaljer sammen med dig.

4. Lancering

Når du er tilfreds, lancerer vi din nye WordPress hjemmeside.

Engangsbeløb

Valgfri Hosting

Ingen Gebyrer

Ingen Bindinger

Hvad får du?

Fra 6.900,- kr

Når vi designer hjemmesider, tager vi altid udgangspunkt i den enkelte virksomheds behov og målgruppe. Derfor starter vi altid med et uforpligtende møde for at forstå, hvad du skal bruge hjemmesiden til. Er det blot et online visitkort, eller ønsker du en større hjemmeside med helt særlige funktioner?

Uanset dit behov, kan vi hjælpe dig med at realisere din drøm.

  • Engangsbeløb
  • Valgfri Hosting
  • Ingen gebyrer
  • Ingen Bindinger

En skræddersyet løsning

Referencer

Vi har lavet mange forskellige webløsninger. Under siden “referencer” finder du nogle af de opgaver vi har løst.

Ofte stillede spørgsmål

Vi får mange forskellige spørgsmål om vores hjemmesider. Her kan du finde svarene på nogle af dem, som vi oftest bliver stillet.

Har du andre spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

En hjemmeside det skal man vel bare ha’?
Hos Inplex mødes vi ind i mellem med den holdning, at en hjemmeside er noget enhver virksomhed bør have. Det er sådan en slags visitkort eller lille butik, som man skal kunne finde på nettet. Det lyder ikke voldsomt sindsoprivende, når man ser sådan på det, og man får næsten lyst til at spørge, om man så ikke sagtens kan være foruden?

Hvorfor egentlig en hjemmeside?
Man kan betragte en hjemmeside i WordPress, som ens helt egen reklameplads på nettet, hvor man helt selv kan bestemme, design og vigtige budskaber. Et sted hvor man kan fortælle præcis den historie man vil, og på den måde man vil. Et sted hvor man kan føre de besøgende gennem en rejse og implementere alverdens funktioner. Tanken om en hjemmeside bliver hurtigt lidt mere spændende, når man for alvor overvejer mulighederne.

Alting kommunikerer
Det er en kendsgerning at alt kommunikerer. En restaurant med et hullet skilt, beskidte vinduer og billige plastikmøbler får nok ikke nær så mange gæster, som naborestauranten med nydelige blomster, flot menukort og en venlig receptionist, som er klar til at modtage gæsterne med et smil.
Vi er hurtige til at danne os et indtryk og nogle forventninger ud fra alt hvad vi hører, læser eller oplever om en given virksomhed, og derfor er en bemærkelsesværdig hjemmeside et rigtig godt værktøj, til at danne et godt indtryk hos sin målgruppe. Hvis man helt dropper at have en hjemmeside, kan det give et direkte negativt indtryk, når de søgende ikke rigtigt kan finde noget om virksomheden online.

Hjemmeside anno 2020
Der sker rigtig meget i udviklingen af den måde, som man skaber hjemmesider på i dag. Det giver os, som webdesignere, flere muligheder og effektiviserer mange arbejdsprocesser. Det er godt for os, men bestemt også for vores kunder. Det giver nemlig også dem flere muligheder for funktioner og design på deres hjemmesider, og så betyder det i øvrigt, at en hjemmeside slet ikke behøver at koste en bondegård i dag.

Hos Inplex får du en unik og teknisk stærk hjemmeside, hvor æstetik og brugervenlighed går hånd i hånd. Med vores løsninger er det nemt selv at tilføje eller udskifte tekst og billeder, så du ikke er afhængig af os hver gang du skal have en ny artikel op eller nye produkter ind.
Sammen kan vi styrke din virksomheds online tilstedeværesle.

Kontakt os

Ønsker du et uforpligtende tilbud, eller at høre mere om hvad vi kan gøre for dig?
– Udfyld kontaktformularen, så vender vi tilbage indenfor 24 timer.

Besked

Få et godt tilbud!

Indhent et uforpligtende tilbud på din nye hjemmeside. Kontakt os i dag og hør hvordan vi kan hjælpe din virksomhed.