Online visitkort

Kun 4.900,-

Er behovet ikke kæmpestort? Men du ønsker alligevel online synlighed og at fremstå professionelt?
Så er et “online visitkort” noget for dig. Her får du nemlig en flot hjemmeside hvor dine kunder får den nødvendige information og det helt rigtige indtryk når de kommer på besøg. En ret effektiv reklameplads som drifter 24/7 – 365 dage om året – til meget små penge.

Få et online visitkort

Hjemmeside i WordPress

Engangsbetaling! - Ingen binding, ingen skjulte gebyrer

En simpel proces...

1. Indledning

Vi mødes og jeg tager mig tid til at forstå dine ønsker og din virksomhed.

2. Udvikling

Jeg modtager det indhold fra dig, som du ønsker skal på hjemmesiden.

3. Tilretning

Jeg præsenterer et udkast, og finpudser de sidste detaljer sammen med dig.

4. Lancering

Links og funktioner testes igennem, og vi lancerer din nye hjemmeside.

Salgsoptimeret Hjemmeside

Fra 6.900 - 30.000,-

Hvis du ønsker at tiltrække nye kunder via din hjemmeside – så er du landet det helt rigtige sted! 

Her lægges mange ressourcer og erfaringer i, at skabe den helt rigtige løsning. Vi skal nemlig have de besøgende til, at udføre de handlinger og mål vi har sat, samtidig med at de besøgende får det helt rigtige indtryk af din virksomhed.

Det kaldes i bund og grund “en god brugeroplevelse”.
(Eller på fancy
bureausprog – UX/UI)

Når du køber en hjemmeside hos Inplex får du ikke bare en hjemmeside med en god brugeroplevelse. Du får også en person, som interesserer sig for dig og din virksomhed.

På den måde skaber vi den stærkeste løsning.

WordPress Hjemmeside

Udpluk af referencer

Jeg har lavet mange forskellige hjemmesider i WordPress.

Ofte stillede spørgsmål

Jeg får mange forskellige spørgsmål om hjemmesider.
Her kan du finde svarene på nogle af dem,
som jeg oftest bliver stillet.

Har du andre spørgsmål, er du velkommen til at kontakte
mig på mail eller telefon her.

Hvorfor egentlig en hjemmeside?

Man kan betragte en hjemmeside i WordPress, som ens helt egen reklameplads, hvor man helt selv kan bestemme, design og vigtige budskaber. Et sted hvor man kan få rigtig mange besøgende og fortælle præcis den historie, man ønsker.
Et sted hvor man kan føre de besøgende gennem en rejse og implementere alverdens funktioner. Tanken om en hjemmeside bliver hurtigt lidt mere spændende, når man for alvor overvejer mulighederne.

Alting kommunikerer

Det er en kendsgerning at alt kommunikerer. En restaurant med et hullet skilt, beskidte vinduer og billige plastikmøbler får nok ikke nær så mange gæster, som naborestauranten med nydelige blomster, flot menukort og en venlig receptionist, som er klar til at modtage gæsterne med et smil.

Vi er hurtige til at danne os et indtryk og nogle forventninger ud fra alt, hvad vi hører, læser eller oplever om en given virksomhed. Derfor er en bemærkelsesværdig hjemmeside et rigtig godt værktøj, til at give et godt indtryk hos din målgruppe. Har man ingen hjemmeside, kan det endda give et direkte negativt indtryk, af virksomheden, når man ikke kan finde virksomheden online.

Hjemmeside anno 2021

Der sker rigtig meget i udviklingen af den måde, som man skaber hjemmesider på i dag. Det giver os, som webdesignere, flere muligheder og effektiviserer mange arbejdsprocesser. Det er godt for os, men bestemt også for vores kunder. Det giver nemlig også dem flere muligheder for funktioner og design på deres hjemmesider, og så betyder det i øvrigt, at en hjemmeside slet ikke behøver at koste en formue.

Hos Inplex får du en unik og teknisk stærk hjemmeside, hvor æstetik og brugervenlighed går hånd i hånd. Med vores løsninger er det nemt selv at tilføje eller udskifte tekst og billeder, så du ikke er afhængig af os hver gang du skal have en ny artikel op eller nye produkter ind. Sammen kan vi styrke din virksomheds online tilstedeværelse.

Kontakt

Ønsker du et uforpligtende tilbud?
– Ring eller udfyld formularen, så vender jeg tilbage indenfor 24 timer.

Få tilsendt en pris - helt uforpligtende

For at forstå omfanget af din nye hjemmeside, har jeg samlet nogle spørgsmål, som du skal besvare, før jeg kan give dig en pris på hjemmesiden. Du er naturligvis også velkommen til at ringe mig op, for at gennemgå dine ønsker. Jeg glæder mig til at høre fra dig.